En pumpe som sexlegetøj?

Hvis du bare kender den mindste smule til reklame-mails, man ikke ønsker at modtage, men som ufravigeligt næsten altid ender i ens indbakke og ikke altid spammappen, så ved man, at det ofte handler om sex.

Sex sælger, men sex bliver også udnyttet af sleske bagmænd til at forsøge at sælge præparater, piller og udstyr, som ser godt ud i (falske) reklameslogans og online-foldere uden belæg i sig.

Blandt dem finder man blandt andet pumper.

Og så kan vi forestille os, specielt hvis man har modtaget junk-mail med emnet “sex”, at du nok tænker på penis-pumper.

Mange firmaer forsøger at sælge den årtier-gamle potensforlængelse enten i pilleform eller med aggregater: Din penis skal gøres større.

Der er angiveligt status og hyldest til følge for ham, der besidder et stort lem, så selv ældgamle kulturer har sværget til at lave penisforlængere og ellers fremstille deres guder som veludrustede potensdyr.

Men vidste du også, at pumper bliver brugt som sexlegetøj?

Og nej, her taler vi faktisk ikke om penispumper, hvilket er grunden til, at vi blandt andet skriver denne artikel, for det er nemt at forveksle penispumper med de pirrende pumper, vi vil fremhæve her, når fællesnævneren er sex.

Penispumper er nemlig nogle, som ikke giver nogen – eller blot en kortvarig og ikke bestående – potensforlængelse, og det er ligemeget, hvad annoncerne ellers lover dig.

De gode pumper er at den slags, man hiver ind i soveværelset under selv sexakten eller som pirring til en selv under aleneleg.

En pumpe kan nemlig på blandt andet brystvorten giver et lille vrid eller niv ved at blive pumpet, som kan virke ophidsende på nogle personer. Altså er de i udformning og facon langt fra en penispumpe.

Disse pumper kommer i forskellige former og farver, så der helt sikkert er nogle at finde, som passer til mange persontyper – om det så er til alene-brug eller sammen med en eller flere partnere.

Anders Lundtang Hansen