Få gang i sexlivet med blid bondage

Hvis det er så som så med morskaben og spændingen i soveværelset, kan det være, det er på tide at gå nye veje. Altså ikke sådan at forstå, at du og din ægtefælle eller din kæreste nødvendigvis skal gå hvert til sit, blot fordi det er lidt dødt i dobbeltsengen – der er til alt held andre måder at løse problemet på. I kan for eksempel eksperimentere med lækkert sexlegetøj eller andre erotiske hjælpemidler, så som varmende eller kølende glidecremer, massage olier eller lignende. Men hvis i er enige om, at der skal lidt mere spænding og erotisk pirrende moment i jeres seksuelle samvær, kan det kun anbefales at prøve bondage.

Bondage – den centrale del af BDSM

Siden de navnkundige Fifty Shades Of Grey bøger – og den derpå baserede film trilogi – lagde verden ned for få år siden, er det blevet populært at eksperimentere med bondage ude i de små hjem. Bondage er en del af den genre, som med en forkortelse kaldes BDSM – Bondage, Dominans, Sadisme og Masochisme – og som handler om rollespil, tillid og ophidselse gennem seksuel underkastelse. Der ligger temmelig komplicerede psykologiske mekanismer til grund for dette mind game, og det er derfor ret så vigtigt, at begge parter er enige om, hvad der skal ske under legen.

Dette gør ikke legen kedelig og forudsigelig – tvært imod. I vil blive overraskede over, hvor langt man kan komme med ganske få midler, som for eksempel silkereb, forede håndjern, og blind folds. Med bind for øjnene kan man nemlig ikke umiddelbart fornemme, hvor eens egen hud ender, og resten af universet begynder – og er man samtidig bundet, og dermed helt i sin partners vold, kan alene denne oplevelse være utroligt overvældende og pirrende.

Køb bondage tilbehør i en online sexshop

Du kan købe alt udstyr til bondage online hos Belugi.dk – Nordens største online sexshop.

Astrid Pedersen