Køb sexlegetøj i arbejdstiden – lige som alle de andre

Hvis du sidder og keder dig lidt på arbejdet, kan det være, at du lige får lyst til at smutte ind på en side for sexlegetøj og se, hvad de har. Hvis du har det sådan, er du ikke alene. Undersøgelser viser nemlig, at der er flest, der køber sexlegetøj mellem klokken 13 og klokken 17, altså mens langt de fleste er på arbejde. Det er dog også en rigtig god ide at købe sexlegetøj på det tidspunkt, da det ofte gør, at du kan få det leveret allerede dagen efter. Det gælder for eksempel for webshoppen www.belugi.dk, der har Nordens største udvalg af sexlegetøj. 

Sidder du i et storrumskontor, hvor alle kan se din skærm, er det nok ikke så sandsynligt, at du vil sidde og bestille sexlegetøj. Hvis du har dit eget kontor, eller hvis du sidder, så andre ikke kan se din skærm, kan du dog nemt bestille det hjem. Du kan også finde et tomt mødelokale og sætte dig derind og bestille det, som du skal bruge. Du kan selvfølgelig også vente, til du kommer hjem. Det er da også den næstmest populære mulighed. Der er nemlig næstflest i undersøgelsen, der bestilte sexlegetøj mellem klokken 21 og klokken 24. 

En af grundene til, at der er mange, der bruger deres arbejdscomputer til at bestille sexlegetøj, er, at de ikke vil have, at deres partner opdager, at de har bestilt det. Men det er da ærgerligt for dig, hvis du ikke vil dele dit sexlegetøj med din partner. Der findes meget sexlegetøj, som I kan få meget ud af at bruge, lige meget om I er et heteroseksuelt eller homoseksuelt par. På belugi.dk har de lavet en kategori specielt med sexlegetøj, der egner sig godt til at blive brugt af par. På den måde kan du finde noget, der kan være med til at gøre aftenerne og weekenderne lidt sødere. 

 

Emilie Ann Jacobsen